Sunday, September 6, 2009

Minu Helesinine Unistus....

Oeeh, nädalavahetus oli tegus ja sai liiiiga ruttu läbi. Reedel käisime Teelega Tarbekunsti ja Disaini Muuseumis kahel näituse avamisel. Hiljem liitusid meiega veel Karin ja Urmo. Esimene näitus oli isegi ägedam. Tegu oli Janno Roosi ja Andres Labi töödega, mis võitsid 2008. aastal Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemia. Näituse nimi on 'Uluk on inimese sõber'. Tegu on riidenagide kollektsiooniga. Kõik nagid on tegelikult põdrasarved, mis on mustast metallist spordivahendite külge monteeritud - poksija, soome kelk, suusad, ratas, rullikud. Mõnusad kiiksuga asjad. Väga (põdra)pullid. Ainult vein oli seal halb.

Vaatasime vahepeal Teele ja Kariniga (Urmo polnud veel kohal) ka püsiväljapanekut. Ooo, need ehted... Ma ei teadnudki varem, et Arrak oli ka ehtekunstnik ja veel hea ehtekunstnik. Mu lemmikasi sellelt näituselt polnud küll tema loodud, kahjuks olen kunstniku nime unustanud, kui keegi teab, öelge mulle. Tegu oli hõbedast kaelaehtege nimega 'Valge vares'. Keti otsas rippus kompositsioon lendavatest varestest, kellest üks oli silmatorkavalt valge. Armusin sellesse ehtesse, näpud hakkasid sügelema.

Teine näitus oli austria disainist. See mulle nii väga ei meeldinud, kuigi tegu oli suure näitusega. Kohal oli Aktuaalne Kaamera, kohtasime ka meie rektorit. Vein oli veel halvem, kui eelmisel näitusel. Kuna me kõik (v.a. Teele) olime näituse lõpuks juba üsna napsised, otsustasime suunduda Linnahalli juurde jooma. Rääkisime juttu, naersime, kiusasime Teelet:). Karin on tõeliselt äge inimene, tark ja vaimukas. Mulle meeldib, et ta julgeb oma arvamuse kõva häälega välja öelda. Kursaõdedega on mul vedanud.

Hommikul oli pohmelus... Mis ei takistanud meid õhtul edasi joomast. Raxu sai omale rastad!!! Ta näeb niiiiiiii äge välja. See läheb ta isiksusega palju paremini kokku kui ta eelmine soeng. Ühesõnaga, õhtul sain Kariniga kokku, Urmo ja Renate liitusid ka meiega. Ostsime alksi ja suundusime Väike-Ameerikasse, kus toimus Uue Maailma festival. Tegu on ühe igati ägeda ja tänuväärse asjaga. Kuulasime Head (suure algustähega) muusikat - Zahir; Under Marie; Eplik, Pehk ja Kasar ning Jäääär. Kohtasin umbes-täpselt sadat sõpra ja sugulast. Leidsime poest koeratoitu nimega OTTO :D. Nägime ühe paneelmaja köögiaknast paljast meest :P. Õige pea liitusid meiega veel Rax ja Ove ning Teele koos oma sõbrannadega. Otsustasime afterparty Kukus vahele jätta kehvade finantsolude tõttu ja suundusime alkojahile. Alkot leidsime meie juurest - pool pudelit Monte Cristot ja seitse orikat. Istusime perroonil ja jõime, kuni kõik oli otsas. Oli igati äge õhtu. Siis saatsime Eva ja Karini koju, Urmo saatis Renatet ja koju tuttu.

Issand kui pikk see postitus on... Natuke veel, kannatage ära :)

Täna täitus minu Helesinine Unistus - sain omale ratta!!!! Uue Maailma rattaoksjonilt. Maksin küll soolase summa, aga ta on ju niiii ilus. Sinine meestekas, sügavast veneajast pärit. Autentse vedrudega nahksadula ja rattakotiga. Erinevate pedaalide ja grippidega. Kergelt roostes ja loperguse esirattaga. Niiiiiiii armas ja MinuOma.

No comments:

Post a Comment